Informatieve memo over thema’s inspraakavonden Energievisie

Op 24 en 25 februari deelden bijna 40 inwoners hun mening over de Ruimtelijke Visie Duurzame Energie (Energievisie) met de gemeenteraad. De inbreng van deze inwoners liet goed zien waar men zich zorgen over maakt. De zorgen gaan voornamelijk over de mogelijke ontwikkeling van windmolens in onze gemeente.

Onderwerpen die aan de orde kwamen, waren gezondheid, Natuurnetwerk Nederland, energiecijfers (factsheet), hoogte en aantal, veiligheid, energiemix, klimaatcrisis en -urgentie, arrest Venlo, Arrest Borger Odoorn, recreatie en toerisme. We schreven een memo waarin deze thema’s uitgebreid aan de orde komen. In de memo worden ook vragen van raadsfracties beantwoord. Er wordt niet ingegaan op individuele meningen van insprekers. De inhoud van de memo wordt gebruikt ter voorbereiding op de derde beeldvormende raadsbijeenkomst. U vindt de memo onder dit bericht. 
De derde beeldvormende raadsavond is in verband met de maatregelen rondom het coronavirus uitgesteld. Zodra bekend is wanneer en hoe deze bijeenkomst plaatsvindt, informeren we u hierover.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Vragen en beantwoording naar aanleiding van beeldvormende raad van 24 en 25 februari  pdf 503,9 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen