Olst-Wijhe bouwt samen met Geldfit aan financiële stabiliteit voor inwoners 

Ruim 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft moeite om de rekeningen te betalen. Daarom werken wij vanaf nu samen met Geldfit.

Met behulp van Geldfit krijgen inwoners meer grip op hun geld. Dit doen zij door gebruik te maken van de website van Geldfit of door te bellen naar telefoonnummer 0800-8115 voor een gratis persoonlijk advies. 

Of het nu gaat om budgetadvies, informatie over financiële regelingen en voorzieningen of ondersteuning bij zorgen over geld: Geldfit staat klaar om te helpen. Inwoners van de gemeente Olst-Wijhe krijgen via geldfit.nl inzicht in hun financiële situatie door praktische artikelen en korte tests, zoals de ‘potjescheck’. Mensen die liever persoonlijk iemand spreken, kunnen gratis en anoniem bellen met het belteam van Geldfit via telefoonnummer 0800-8115. 

Wethouder Judith Compagner: “Wij zien dagelijks de uitdagingen waarmee onze inwoners te maken hebben, ook als het gaat om geldzorgen. Ik ben blij dat we onze inwoners nu samen met Geldfit hulp kunnen bieden. Geldfit biedt financieel inzicht en praktisch advies. En door inwoners ook nog te wijzen op onbenutte voorzieningen kunnen zij hopelijk weer uitkijken naar een financieel gezonde toekomst.” 

Hulp voor ondernemers 

Ook ondernemers in Olst-Wijhe kunnen vanaf nu terecht bij Geldfit. Via Geldfit Zakelijk krijgen zij inzicht in de stappen die ze kunnen zetten om hun bedrijf financieel gezond te houden of te krijgen. Martin Suithoff, directeur van Geldfit: “Ondernemers lopen andere financiële risico’s dan consumenten, daarom is specifieke hulp voor ondernemers hard nodig. Regelmatig bellen ondernemers voor een persoonlijk advies. Onze zakelijke adviseurs staan klaar om hen te ondersteunen bij het vinden van passende oplossingen en het nemen van financiële beslissingen die hun bedrijf vooruit helpen.”  
 

Deel dit
Mail
Bellen