Voornemen tot verhuur gemeentegrond 

De gemeente Olst-Wijhe heeft het voornemen om een perceel gemeentegrond te verhuren aan de Vereniging Olstergaard. Het gaat om een gedeelte van het perceel kadastraal bekend gemeente Olst, sectie F, nummer 5724, ter grootte van ongeveer 332 m², gelegen ten oosten van het perceel Cox 4 te Olst.  

Het te verhuren perceel is bij de start van het plangebied Olstergaard al bestemd als gemeenschappelijke kavel. Dit betekent dat het perceel bedoeld is voor gemeenschappelijk gebruik door de buurtbewoners van Olstergaard. Om deze reden hebben de bewoners de Vereniging Olstergaard opgericht. De beoogde huurder is op basis van het bovenstaande voor de gemeente de enige serieuze gegadigde die in aanmerking komt voor de voorgenomen verhuur van het perceel.

Reageren?

Tegen de voorgenomen verhuur kan geen zienswijze, bezwaar of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend c.q. ingesteld. Bent u het niet eens met het voornemen tot verhuur aan de Vereniging Olstergaard? Stuur dan binnen 20 kalenderdagen na publicatie een gemotiveerde toelichting naar gemeente@olst-wijhe.nl onder vermelding van ‘voorgenomen verhuur gemeentegrond Olstergaard kavel 52’. Na ontvangst van eventuele reacties reageren wij schriftelijk of de reactie wel of geen aanleiding vormt om af te wijken van het voornemen. Als u niet tijdig en gemotiveerd reageert, vervalt het recht om tegen de voorgenomen verhuur in rechte op te komen.  

Deel dit
Mail
Bellen