Voornemen tot vestiging opstalrecht gemeentegrond   

De gemeente Olst-Wijhe is voornemens om op het volgende perceel grond opnieuw een recht van opstal te vestigen ten behoeve van de Olster Tennisvereniging ‘Ter Spille’: Het perceel kadastraal bekend gemeente Olst, sectie E, nummer 3670, ter grootte van 4234 m², gelegen naast het perceel aan de Koekoeksweg 11a te Olst.  

De Olster Tennisvereniging ‘Ter Spille’ is op dit moment de huidige opstalhouder van het perceel en eigenaar van de huidige opstallen via een gevestigd opstalrecht dat afloopt op 31 december 2024. De gemeente is voornemens om een nieuw opstalrecht aan te gaan per 1 januari 2025 voor een periode van 30 jaar. Naar het oordeel van de gemeente Olst-Wijhe is de beoogde opstalhouder op basis van de bovengenoemde redenen de enige serieuze gegadigde die in aanmerking komt voor uitgifte van het perceel.  

Reageren?   

Tegen de voorgenomen vestiging van het opstalrecht kan geen zienswijze, bezwaar of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend c.q. ingesteld. Bent u het niet eens met de voorgenomen vestiging van het opstalrecht? Stuur dan binnen 20 dagen na publicatie een gemotiveerde toelichting naar gemeente@olst-wijhe.nl. Vermeld in het onderwerp ‘voorgenomen vestiging opstalrecht Koekoeksweg 11a’. Na ontvangst van eventuele reacties reageren wij schriftelijk of de reactie wel of geen aanleiding vormt om af te wijken van het voornemen. Als u niet tijdig en gemotiveerd reageert, vervalt het recht om tegen de voorgenomen vestiging van het recht van opstal op te komen.   

Deel dit
Mail
Bellen