Voornemen tot verkoop perceel gemeentegrond  

De gemeente Olst-Wijhe heeft het voornemen om een perceel gemeentegrond te verkopen aan een particuliere koper. Het gaat om het perceel kadastraal bekend gemeente Olst, sectie H, nummer 4197 (gedeeltelijk), ter grootte van ongeveer 54 m², gelegen achter het perceel aan de Veldwachter 9 in Wesepe.  

Het te verkopen perceel grenst aan de achterzijde van het perceel van de beoogde koper. De beoogde koper is daarmee, mede in relatie tot het oorspronkelijke plan Veldwachter, het Groenbeleidsplan en de Nota Grondbeleid, voor de gemeente de enige serieuze gegadigde.

Reageren?  

Tegen de voorgenomen verkoop kan geen zienswijze, bezwaar of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend c.q. ingesteld. Bent u het niet eens met het voornemen tot verkoop aan deze particuliere koper? Stuur dan binnen 20 kalenderdagen na publicatie een gemotiveerde toelichting naar gemeente@olst-wijhe.nl onder vermelding van ‘voorgenomen verkoop grond Veldwachter 9’. Als u niet tijdig en gemotiveerd reageert, vervalt het recht om tegen de voorgenomen verkoop en de daaropvolgende levering in rechte op te komen.  
 

Deel dit
Mail
Bellen