Kennisgeving verkoop gronden aan Enexis 

De gemeente Olst-Wijhe is voornemens om het volgende perceel grond te verkopen aan Enexis Netbeheer B.V. (hierna te noemen Enexis) voor de realisatie van een nieuw transformatorstation: 

Een gedeelte van het perceel kadastraal bekend Olst, Sectie E, nummers 4248 (gedeeltelijk) en 4249 (gedeeltelijk) ter grootte van ongeveer 33 m² gelegen nabij Hyacintstraat 21, 8121 DK Boskamp. 
 
Naar het oordeel van de gemeente Olst-Wijhe is Enexis de enige serieuze gegadigde die in aanmerking komt voor de hiervoor vermelde voorgenomen verkoop. Enexis is de aangewezen netbeheerder en is in die hoedanigheid verantwoordelijk voor het gehele energienet. Daarnaast draagt Enexis zorg voor de aanleg, het onderhoud, het beheer en de veiligheid van het energienet. De bevoegdheid om infrastructurele voorzieningen ten behoeve van het energienet aan te leggen komt dan ook enkel toe aan Enexis. Om het energienet in stand te houden en te verbeteren moet Enexis de beschikking hebben over de hiervoor benodigde grond. 
 
Als u het niet eens bent met de hiervoor vermelde verkoop, dan moet u dit binnen 20 dagen na publicatie maken met een gemotiveerde toelichting aan gemeente@olst-wijhe.nl onder vermelding van ‘voorgenomen verkoop Enexis plan Klimboom/Hyacintstraat’. Als u niet tijdig en gemotiveerd reageert, vervalt het recht om tegen de voorgenomen verkoop en de daaropvolgende levering in rechte op te komen.  

Deel dit
Mail
Bellen