Agenda algemeen

Structuurvisiemarkt

25 augustus 2016 om 15:25
25 augustus 2016 om 16:25
Wapen van Wesepe, Dominee E. Kreikenlaan 8 in Wesepe

Olst-Wijhe in 2030?

Op dit moment ontwikkelen wij een nieuwe structuurvisie voor de ruimtelijke omgeving. Dit voorjaar hebben we u uitgenodigd om hieraan mee te werken! Dat is belangrijk, want deze visie beschrijft in hoofdlijnen de gewenste ruimtelijke ontwikkeling voor onze gemeente. Alle plannen voor nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen worden straks aan deze visie getoetst.

In de maanden juni en juli hebben we een aantal bijeenkomsten gehouden over de toekomst en identiteit van de gebieden IJsselvallei, Landgoederen, Platteland, Wijhe en Olst, Kleine kernen.

Structuurvisiemarkt op donderdag 15 september

Met dank aan onder andere uw inbreng op (één van) de avond(en) hebben we nu een eerste aanzet van de structuurvisie gemaakt. We willen graag weten wat u hiervan vindt. Herkent u zich in de visie en de daarin geschetste identiteit van uw gebied c.q. gemeente? Mist u zaken en/of hebt u aanvullingen? Kom dan op donderdag 15 september naar de bijeenkomst in Wapen van Wesepe, Dominee E. Kreikenlaan 8 in Wesepe. De bijeenkomst begint met een korte presentatie en daarna gaan we tijdens de structuurvisiemarkt graag met u in gesprek. De bijeenkomst duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur en u bent van harte welkom. Meld u op de pagina Structuurvisie aan voor de bijeenkomst.

Meer informatie

Ga ter voorbereiding op de bijeenkomst naar de pagina Structuurvisie. Hier vindt u de eerste aanzet van de structuurvisie en de bijbehorende kaarten.

Deel dit
Mail
Bellen