Agenda algemeen

Informatiebijeenkomst verkeersstudie Olst

14 december 2016 om 19:15
14 december 2016 om 21:00
Holstohus Olst

De gemeente organiseert op woensdagavond 14 december een informatiebijeenkomst over een onderzoek naar de verkeerssituatie in Olst. Wij nodigen u hiervoor uit.

Relatie verkeersstudie met Structuurvisie

Op dit moment ligt de Structuurvisie Olst-Wijhe ter inzage. Een belangrijk stuk omdat het in hoofdlijnen de gewenste ruimtelijke ontwikkeling beschrijft voor de gemeente voor de komende jaren. In deze Structuurvisie is ook aandacht voor de verkeerssituatie in Olst. Het verkeer door Olst wordt al langere tijd als problematisch ervaren. En dat heeft zijn weerslag op de leefbaarheid in Olst. In de Structuurvisie wordt daarvoor een mogelijke oplossing gepresenteerd in de vorm van een zogenaamde ‘noordelijke ontsluiting’. Deze ontsluiting betekent dat vooral de wegen Jan Hooglandstraat en Kornet van Limburg Stirumstraat in de toekomst flink ontlast worden. Door het mobiliteitsbureau Goudappel Coffeng is hier onderzoek naar gedaan. Het rapport vindt u op de pagina structuurvisie.

Locatie en tijdstip bijeenkomst

Wij organiseren de bijeenkomst in Het Holstohus (het Hoekhuus, 2e verdieping). Om 19.15 uur is de inloop met koffie en thee en om 19.30 uur begint het programma.  We verwachten rond 21.00 uur te kunnen afronden.

Hebt u vragen?

Wilt u meer weten over de verkeersstudie of hebt u vragen? Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over het verkeersonderzoek, de resultaten en de keuze voor de noordelijke ontsluiting.

Graag horen uw mening over de voorgestelde noordelijke ontsluiting. Wij nemen uw mening mee in de behandeling van de inspraakreacties op de Structuurvisie. De officiële inspraaktermijn op de Structuurvisie loopt tot en met 21 december aanstaande. Begin volgend jaar zal de gemeenteraad de visie vaststellen.

Deel dit
Mail
Bellen